Koiran kanssa on oltu lenkillä tässä kuussa 42 kertaa ja kilometrejä on kertynyt 81! Ei ihme että tuskallisen kireät farkut menee päälle suosiolla ja taskuunkin mahtuu jo kännykkä. Lisäksi olen kävellyt 15 kertaa ja 34km on karttunut siitä. Lisäksi olen käynyt joogassa kerran viikoss a 45min. Liikuntaa on siis tullut reippaasti. Menihän tuossa puoli vuotta niin etten juuri pakollisia enempää liikkunut.

Täytyy todeta että toi Heiaheia on kannustava juttu. Olen myös liittynyt palvelun muutamiin listoihin ja on kiva seurata omaa sijoittumista isommassa porukassa. Yllättävän hyvin ollaan kymmenen paraan joukossa eli pienistä purosta kertyy vuolas virta. Perustin myös JingJang ryhmälle oman ryhmän ja meitä on jo kaksi. Katsotaan marraskuusa kuinka moni asiasta innostuu.

Ostin itselleni uudet sisäpelikengät ja taas sain todeta että naisten kenkien koot loppuvat 42 tai 41 een ja mun jalkani on ainakin aisicsillä 43. No niitä 50% ale kenkiä ei tietenkään enää ollut joten sijoitin aikamoisen summan kenkiin. Toisaalta hyvät välineet kannutavat liikkumaan. Tarkoitus olisikin käydä pelaamassa sulkista kaverin kanssa kerran viikossa ja sitten kevätkaudella salibandyä kunhan kunto tästä nousee ja nouseehan se. Saliakin voisi harkita kun Alavuden kuntosali muutti isompiin tiloihin.

Vieläkään en ole saanut mentyä vaakaan joten painosta en voi sanoa muuta kuin että kait se tuossa 90kg ssä pyörii. Semmoisen panin askelmittariin joka sekin on osoittautunut mukavaksi vehkeeksi.